Feest & partij: reden voor een feestje?

Wat wil je allemaal weten als je een feestlocatie zoekt. Of een locatie voor een vergadering. Of een locatie voor het 50-jarig jubileum van de trompetvereniging? Je vraagt je af of er voldoende parkeergelegenheid is. Check! En nog gratis ook. Je vraagt je af hoeveel gasten er in de theaterzaal of het restaurant kunnen. Tot 130! Ligt aan de opstelling, wensen en het weer. Je vraagt je af of wij alles in huis hebben om je feest, bijeenkomst of jubileum goed te verzorgen. Check!


En misschien wel de meest gestelde vraag: Wat moet dat allemaal kosten? Vanaf 27.50 euro per persoon kunnen wij bijvoorbeeld al een feestavond verzorgen. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel meer vragen hebt of je misschien het mooie middeleeuwse pand met fijne binnenplaats zelf eens wil zien. Dat kan allemaal. Kom bijvoorbeeld op zondagmiddag eens binnenlopen, vanaf 12.00 zijn we open en dan kan je de sfeer proeven. En de koffie en de wijn en de bitterballen. Ook leuk om te weten is dat Het Heerenlogement een officiƫle trouwlocatie is!


Mocht je op zondag geen gelegenheid hebben, dan plannen we een afspraak in. Mocht je alvast wat info per mail willen ontvangen kan dat uiteraard ook! Mail ons via info@hetheerenlogement.nl.