Privacyverklaring Het Heerenlogement

23 mei 2018


Je privacy is voor Het Heerenlogement van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Het Heerenlogement allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.


Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met info@hetheerenlogement.nl


Cookies
Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die informatie kunnen opslaan op je computer, telefoon of tablet. Met functionele cookies zorgen we er voor dat de website goed en functioneel werkt. Met tracking cookies kan ook het surfgedrag gemeten en vastgelegd worden. 


Wanneer je onze website bezoekt laden we alleen maar functionele en analytische cookies in en worden er geen persoonsgegevens van jou opgeslagen. Daarom hebben wij geen cookiebanner. In onze cookieverklaringlaten wij zien welke cookies we met welk doel gebruiken.


Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben het "Data Processing Amendment" van Google getekend. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden.Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Hierdoor slaan wij geen persoonsgegevens van je op en is deze manier toegestaan zonder dat je toestemming hoeft te geven via een cookiemelder.


Contactformulier
Via een e-mail kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je naam, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer. Deze hebben wij nodig om contact met je op te nemen. Wij bewaren deze informatie naargelang de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.


Nieuwsbrief
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeld-link. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Met het mailprogramma Mailchimp hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. Wij hebben Mailchimp niet toegestaan
de verkregen informatie te gebruiken voor andere Mailchimp diensten en activiteiten. 


Word je klant
Wanneer je gast bij ons wordt, gebruiken wij je persoonsgegevens om je goed van dienst te kunnen zijn. Hiervoor gebruiken wij je naam en eventueel e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot je bezoek is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Online solliciteren
Via e-mail kun je eenvoudig bij ons solliciteren. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, geboortedatum, geslacht, de relevante werkervaring en opleiding en indien aangeleverd een foto. Deze hebben wij nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wij bewaren deze informatie tot 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Maakt u kans op een andere / soortgelijke functie, dan kunnen wij uw gegevens, op basis van uw toestemming, tot maximaal 1 jaar na het beƫindigen van de sollicitatieprocedure bewaren.


Promotie
Het kan voorkomen dat wij u uitingen sturen over relevante ontwikkelingen, nieuwe diensten of vacatures. Als wij dit doen, dan zal dit voornamelijk per e-mail, via social media en soms via de post of per telefoon gaan. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze promotie. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeld-link. Je kunt ons blokkeren of de afmeld-optie gebruiken. Je kunt dit tevens aangeven als je wordt gebeld.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Voor de uitvoering van onze dienstverlening schakelen we soms derden in. We geven uw gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening of als de wet zegt dat dat moet. Voorbeelden zijn: onze IT-dienstverleners die ons ondersteunen bij problemen of dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Deze ondersteunende partijen krijgen alleen toegang tot uw persoonsgegevens als zij u een dienst leveren namens ons.


Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie (denk hierbij aan Google Analytics). Wij hebben strikte afspraken met hen en zij moeten de Europese privacywet naleven. Wij vragen altijd eerst uw toestemming voordat zij uw gegevens krijgen.


Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze dienst of bedrijfsvoering wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen.


Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie jij bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens:
Het Heerenlogement
Markt 31 4112 JR Beusichem
info@hetheerenlogement.nl
0345 50 13 97

Cookieverklaring